På andra sidan Atlanten

Anne Frackelton Geyer, Virginia, has just received a copy of the book.

”Sammantaget utvandrade åren 1850–1930 ca 1,5 miljoner människor från Sverige, varav 1,2 miljoner till Nordamerika. Detta är berättelsen om några av dem.”

De senaste åren har mitt släktforskande huvudsakligen inriktats på utvandrare. Resultatet har blivit boken På andra sidan Atlanten – utvandrare och deras ättlingarFörutom berättelser om släktingars öden och äventyr i Nordamerika innehåller boken även lite allmänna fakta kring emigrationen från Sverige.

Across the Atlantic

”Approximately 1.5 million people emigrated from Sweden during 1850–1930. 1.2 million of them went to North America. This is a story about some of them.”

In recent years, I have focused most of my genealogy research on migrants. As a result, the book Across the Atlantic – Swedish migrants and their descendants is now published here. Besides the stories about the migrants and their lives in North America, the book contains general facts about emigration from Sweden, Swedish name traditions, church books, and other useful information for genealogists.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *