God jul och ett gott nytt år!

Det snart gångna året har onekligen varit ett annorlunda år. Även om vi lyckats undvika att bli smittade av coronaviruset så har pandemin naturligtvis påverkat även oss. Men vi tycker att vi lyckats anpassa oss bra och hitta nya vägar, som till exempel när det gäller att handla dagligvaror via nätet och att träffa släkt och andra vänner utomhus på så smittriskfria sätt som möjligt.

Så vi kan med tacksamhet och glädje konstatera att vi än en gång haft förmånen att få vara med om ett bra år, med många fina minnen att bära med oss. I denna film får du några glimtar från vårt 2020. Där finns bilder från livet på Vindögatan 62, vandringar i den skånska naturen, samt på familjen – inklusive Ingemos 99-årige pappa Harry.

Nu ser vi med hopp och tillförsikt fram mot 2021 och vad det kan innehålla.

Med tillönskan om en riktigt god jul och ett gott 2021,
Ingemo och Charley

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *