God jul och gott nytt år!

Måste han dra ut mig så här tidigt bara för att det kommit lite snö?

Ännu ett år i Covid-pandemins tecken är snart till ända. Vi har fått våra tre vaccinationer, vi har försökt att vara försiktiga – och vi har klarat oss från att drabbas. Efter hand som restriktionerna minskade återgick vi i någon mån till livet som det var innan farsoten. Sedan har det dock kommit nya påbud, men vi är ju vana att anpassa oss efter vad som gäller.

Hursomhelst kan vi än en gång med tacksamhet och glädje konstatera att vi haft förmånen att få vara med om ytterligare ett innehållsrikt år. Välkommen att här ta del av lite av det vi fick vara med om!

Nu ser vi med hopp och tillförsikt framåt, och önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Ingemo och Charley

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *