Till andra delar av Sverige

Dags för lite resande inom landet? Under augusti-september 2017 tog vi oss lite norrut till andra delar av Sverige. Följ med På land och vatten i Bohuslän, till Natur och kultur i fyra landskap (Dalsland, Värmland, Dalarna och Västmanland) samt till fots i Tre dagar på Birgittaleden!

2 responses to “Till andra delar av Sverige

  1. Tack för dina uppmuntrande kommentarer!

  2. Vilken fröjd att få följa er på era resor/ vandringar. En del var igenkännandets glädje och annat helt nytt. Så intressant med vandringen på Birgittaleden. Gav verkligen mersmak. Roligt att ni lade in runkeeper också för då fick man exakta uppgifter. Så långt ni gick varje dag, inte riktigt som svenska armen på 1700- talet, men där vet vi hur resultatet blev. Ni kom i mål.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *