Flerhundraårig familjehistoria

Ingemo och Charley Nilsson 2019, Amanda och Nils Nilsson 1905.

Lagom till jul 2019 publicerades Farmors och farfars bok, där vi berättar lite om vår barndom, skola, jobb m.m. Som namnet antyder är den avsedd främst för våra barnbarn, men kan förhoppningsvis med nöje läsas även av andra – och kanske inspirera läsaren till eget memoarskrivande!

I början av mars 2020 blev den slutliga versionen av Hemma i Skåne – livsöden och händelser från 1600-talet till våra dagar tillgänglig här via hemsidan. I den  har jag framförallt valt att lyfta fram vissa livsöden och händelser, och även att göra en och annan kompletterande återblick till sådant jag tidigare skrivit om. Berättelsen har delvis tidigare publicerats i preliminär version som Släktingar och annat folk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *