God jul och gott nytt år

”It was twenty years ago today…” – nja, det var till och med 25 år sedan, och fotografen hade tvingat ut resten av familjen i bister snöyra. Idag har Johan och Pär egna familjer (och får själva fixa sina julhälsningar), men vi som var i fyrtioårsåldern vill med denna tillbakablick önska dig en riktigt god jul och ett gott 2019. Här är en kort film som visar en del av vad vi upplevde under 2018.

”It was twenty years ago today…”. Well, it was actually 25 years ago, and the photographer had forced the rest of the family out in the chilling wind and snow. Today Johan and Pär have their own families (and should write their own greetings), but with this flashback those of us, who at that time were in our forties, would like to wish you a merry Christmas and a happy 2019. Here is a short film showing you some of the things we experienced during 2018.

Ingemo & Charley

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *